fredag 2. oktober 2009

Monsen er ikke Monsen, men Behn er Behn!


Monsen er blitt et hett navn. Men jeg er altså ikke broren til Nina Karin Monsen. Hun som holdt på å bli drept av Ari Behn forleden år.

Lars Monsen er ikke fetteren min, men han er broren til Per Yngve Monsen. Han som plystret og fikk sparken i Siemens. Men som etterhvert har sparket grundig tilbake. Og har fått belønning nær sagt på alle fronter.

Nå er Behn-familien i skuddlinjen, og streifskudd kan kanskje sneie innom grener av vårt monarki. Altså er det pikant når Ari Behn løftet på sløret. Da slår også tittelen "En reise til Aris indre" godt an. I skrivende har intervjuet på massiv.no med Behn fått godt over 200 kommentarer.

Og i vår digitale tidsalder, tar det få timer før pressen henger seg på. "Føler seg deprimert", lyder overskriften på VGs nettavis, og forfatteren "frykter at han ikke skal få fullføre prosjektet det er å oppdra sine døtre sammen med Märtha".

Nina Karin Monsen griper til pennen og mener at "Ari Behn dikter", sier Fritt Ord-prisvinneren til avisen Vårt Land. Mener Behn at han kan ta livet av folk han ikke liker? spør Monsen.

Sjefredaktøren i Vårt land, Helge Simonnes, mener at kongehuset kanskje kan være rammet av det som skjer rundt svigersønnen til Kongen og Dronningen. Omdømmet både til Ari Behn og kongehuset kan være svekket, mener han.

Og selvsagt henger TV2 seg på karusellen, og ringer opp Nina Karin Monsen for å be henne kommentere Ari Behns uttalelser om at han holdt på å kjøre henne ned i Oslo. Og hvis han bare hadde bremset to sekunder senere, da...., filosoferer Behn i det milelange intervjuet med massiv.no.

-Ari oppfordrer til bildrag, lyser tittelen på TV2.no. Ah, den tittelen trekker nye lesere.

Ønsker vi å vite alt dette om Ari Behns indre sjeleliv, og at han tar seg en drink eller to ikke så altfor mange minutter etter lunsj?

I så fall ligner Behn litt på denne Monsen, selv om jeg synes øl passer best. Men til forskjell fra Behn, er jeg ikke inngiftet i kongefamilien. Bøker har jeg heller ikke skrevet. Og jeg kommer neppe til Tanger i dette livet.

Ha en trivelig helg, kjære lesere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er fint at noen leser det jeg skriver. Og kommenterer det! Jeg skal komme tilbake med en seriøs tilbakemelding!