tirsdag 16. februar 2010

Ekeberg-geriljaen vant på rute 34

Og denne gangen har vi lykkes, ser det ut til! Det blir 10-minutters rute i arbeidstiden, og 15-minutters ruter omkvelden.

Optimismen var ikke altfor stor forleden dag, da jeg klokka 2230 igjen opplevde en nesten sild-i-tønne-tur fra Oslo S.

- Skal vi ikke snart få flere avganger? spurte jeg den blide sjåføren.

- Jo, fra april, tror jeg. Så et oppslag på jobben, smilte han.

Men hvor ofte visste han ikke. Dessverre.

Nå har jeg igjen spurt min busskilde, og han smilte blitt i dag, og fortalte den store nyheten som informasjonsavdelingen ved #Ruter ikke klarte å gi meg. Det blir ti-minutters ruter etter påske!

Gratulerer, Trygve, du har allerede vunnet!


Neida, det har jeg ikke! Selv om "Elin" smiler til meg og er på fornavn med meg!

Er dette svindel? Jeg velger å tro at det ikke er det. Men jeg er ikke sikker.

I alle fall er markedsføringen av diverse lotterier og salgskampanjer nokså frynsete. Selvsagt var det min egen feil da jeg forleden klikket på en iPhone-annonse på Facebook. (Det var før jeg hadde kjøpt en!)

For å være med måtte jeg hake av at jeg var villig til å havne på en postliste som skulle sende meg diverse tilbud.

-Det er greit, tenkte jeg, jeg vinner jo en iPhone, og kommer ikke til å kjøpe noe av det andre de forsøker å kaste etter meg.

Der tok jeg feil! Nå har jeg min fulle hyre med å stanse flommen av "tilbud" fra diverse leverandører. Det ene gode "tilbudet" etter det andre ramlet ned i innboksen min.

Tilbudet fra "Elin" ser jo bra ut det, i første omgang. Hvem vil ikke finne en diger flatskjerm, selv om Petter Nordtug ble nummer 41 på gårsdagens 15 km i friteknikk?

Ellerede på den neste siden fra "Elin" sa jeg stopp. Der vil de ikke bare vite hva jeg heter og hvor jeg bor? De vil vite når det er lettest å treffe meg på telefonen!

Tenk, at også jeg skulle begå en slik nybegynnerfeil!