fredag 6. januar 2012

Vareopptelling!

Beskjedne greier, men moro!
2011 ble jo et dramatisk år. Massakren i Regjeringskvartalet og på Utøya preget også mange blogger. Men min ene blogg om Utøya, kom bare på 5. plass.

Suverent mest lest ble bloggen jeg snekret sammen etter å ha lest professor Stein Kuhnle betraktninger i Bergens Tidende i november om hans dramatiske tre ukers samliv med Dagbladet. Bloggnavnet mitt "Nå er det alvor" har sjelden passet bedre enn denne novemberdagen. Det er tydelig at jeg har mange pressekolleger som lesere!

Intervjuet med meg selv kom på på en solid sølvplass. Jeg skulle på ferie, og måtte stenge redaksjonen i denne digitale avisa.

Det slo også godt an da jeg bedrev litt harselars med en stakkars 21-åring som "måtte" ha en treroms leilighet til 2,9 millioner kroner, men nådde ikke opp fordi han ikke hadde så mye egenkapital som banken forlangte. Det var heller ikke særlig lystelig at min gamle avis, Aftenposten, bragte denne saken som et eksempel på problemene for unge boligsøkere!

Litt presseetikk forsøkte jeg også å bedrive i fjor. Og da er det hyggelig at mine betraktninger om journalister som blir aktører, nådde opp til 4. plass.

Men opplaget mitt er bare sorgen, sett med presseøyne: Knappe 12.000 på knappe to år...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er fint at noen leser det jeg skriver. Og kommenterer det! Jeg skal komme tilbake med en seriøs tilbakemelding!