Vi som er født i første halvdel av forrige århundre husker revynummeret der spiseplikten rammet gjesten som skulle slukke øltørsten. I går holdt jeg på å ramle på ryggen da det omvendte skjedde på Lorry!
Vi satt nå der, i ølavdelingen like ved baren, fordi det jo er spiseplikt ved de fleste bordene. Det er jo mange år siden vi ble opplært i at Lorry jo serverer mat til drikke ved de fleste bordene. Men en spisefri sone er jo heller ikke å forakte.
-Jeg må ha mat, jeg er sulten, sukket min venn da vi hadde drukket den første pilsen. Og hentet en meny.
-Du kan ikke få mat der dere sitter, det er reservert for ølgjester, var beskjeden da han spurte hvor lang tid det tok å få en enkelt rett servert.
Vi trodde ikke våre egne ører! I 2010 skulle vi altså oppleve å måtte flytte til "spiseavdelingen" for å få en matbit!
Heldigvis løste min venn problemet på den enkleste og billigste måten. Han pilte ut, tre minutter seinere hadde han fått seg en pølse med lompe. Glad og litt mindre sulten svelget han den siste biten, tett fulgt av en slurk øl!
Men hva er dette for praksis, Lorry?
Men hvorfor i all verden går dere på Lorry når det finnes minst 100 andre bra steder?
SvarSlettHar det fremdeles så stor status å drikke sin øl på Lorry?
Bente
Det var nærmeste vannhull for oss. Men så kom altså sulten krypende der inne i ølavdelingen!
SvarSlettHusker du ikke skjetsjen? Du må kjøpe billett til Kløfta!
SvarSlett