fredag 14. oktober 2011

Finanskrise? Nei, drap i Oslo!

Jeg tror jeg skriver min korteste blogg, hittil!

I kveld så jeg både Heute, nyhetssendingen til tyske ZDF, og Tagesschau, hovedsendingen til ARD. Og jeg så jo Dagsrevyen.

Skremmende var det å fastslå at mord, riktignok det fjerde på kort tid i Oslo, var viktigere for NRK enn den dypeste finanskrisen i Europa siden annen verdenskrig.

Hva var toppnyhetene på tysk TV? Gjett!

Interesserte kan sjekke hjemmesiden til ARD, velge fanen "Nachrichten" og klikke på "Tagesschau in 100 Sekunden" helt til høyre.

2 kommentarer:

  1. Husk at Norge ikke er belemret med "finanskrise" og at det ikke angår det norske samfunn i like stor grad som andre europeiske samfunn. Husk at Norge og det norske samfunnet er et av de beste i verden, og at fokus må være på voldsbølgen. Dette til medias forsvar.

    SvarSlett
  2. Media klarer å forsvare seg. Mitt hjertesukk gjelder prioriteringene i media. Finanskrisen angår oss, i aller høyeste grad. Jeg har fått brev fra banken om 0,3 prosent høyere rente. Hvis boliglånet mitt hadde vært på 3 millioner kroner, ikke uvanlig høyt for unge barnefamilier, blir det 9000 kroner høyere renteutgifter i året. Vi nordmenn er om bord på den europeiske skuta. Vi har den fineste lugaren. Men vi er ikke med på å bestemme kursen ut av krisen.

    Takk for tilbakemeldingen! Tror jeg må blogge litt mer om denne viktige saken!

    SvarSlett

Det er fint at noen leser det jeg skriver. Og kommenterer det! Jeg skal komme tilbake med en seriøs tilbakemelding!